Претрага
Претрага
Close this search box.

JGSP: Linije 1, 6, 8, 11A, 11B, 13 – Privremena izmena trasa za vreme trajanja Novosadskog polumaratona

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog održavanja Međunarodnog atletskog Novosadskog polumaratona 24. marta od 09:15 do 14:00 časova određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 6, 8, 11A, 11B i 13:

LINIJE 1 I 8
Vozila neće saobraćati do okretnice na Štrandu, već će se okretanje obavljati na Limanu desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim će skretati desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do Stražilovske ulice i dalje će nastavljati redovnom trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front/ Fruškogorska.

LINIJA 6

Vozila će saobraćati skraćenom trasom do terminala u Šafarikovoj ulici, gde će biti i polazno stajalište za smer ka Adicama. Polasci sa navedenog terminala obavljaće se sa kašnjenjem od 10 minuta u odnosu na vreme polaska sa Podbare.

LINIJA 11A
Vozila će saobraćati izmenjenom trasom od raskrsnice ulica Stražilovska i Maksima Gorkog, zatim će saobraćati pravo Stražilovskom ulicom, Ulicom Žarka Zrenjanina, skretati levo na Bulevar Mihajla Pupina, nastavljati ulicama Uspenskom, Jovana Subotića, Temerinskom i nakon skretanja levo u Ulicu Jovana Cvijića uključivaće se na redovnu trasu.

LINIJA 11B
Vozila će saobraćati izmenjenom trasom od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinska, skretati desno pa nastavljati pravo Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, gde će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, nastavljati pravo Stražilovskom do raskrsnice ulica Stražilovska i Maksima Gorkog i dalje pravo redovnom trasom.

LINIJA 13
Okretanje će biti obavljano na Limanu desnim skretanjem vozila sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku ulicu, zatim će skretati desno u Ulicu Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar cara Lazara i dalje će nastavljati redovnom trasom.
Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front/ Fruškogorska.

NA IZMENJENOM DELU TRASA KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti