Претрага
Претрага
Close this search box.

JGSP: Na snazi izmene u saobraćanju autobusa za linije 31, 32, 33

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u Temerinu, do završetka radova i dalje je na snazi izmena trase kretanja autobusa na liniji 32 Novi Sad – Temerin i liniji 33 Novi Sad – Gospođinci (deo trase koja prolazi kroz Temerin).

Od 27. 11. 2023. godine autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih šančeva saobraćaju redovnom trasom, na Rimskim šančevima kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo skreću levo, zatim produžavaju pravo do međunarodnog puta, skreću desno i nastavljaju pravo do Siriga, na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) skreću desno na siriški put prema Temerinu. Dolaskom u Temerin autobusi skreću levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljaju pravo prema Gospođincima (linija 33).

Zbog nemogućnosti tranzitiranja autobusa kroz Bački Jarak i potrebe da ovo mesto ima određenu prevoznu ponudu, tokom vikenda se deo polazaka sa linije 32 prebacuje na liniju 31 (Bački Jarak – od osnovne škole). Polasci koji neće saobraćati do i od Temerina, već do i od Vačkog Jarka su sledeći:

Foto: Screenshot

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mira Savić
04.12.2023 01:54

Pa gde je raspored?

Gost
Zoran
04.12.2023 09:40

Jeli mi moramo biciklom da idemo na posao u Novi Ssad na -5 stepeni C.

Povezane vesti