Претрага
Претрага
Close this search box.

JGSP: Od 1. jula VIŠE AUTOBUSKIH LINIJA menja svoje ustaljene trase

jgsp - autobusi, javno gradsko saobraćajno preduzeće
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 01. jula privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a, 18b, 51a, 51b, 52, 53, 54, 55, 55SJ, 56, Novo naselje – Koteks Viskofan i TE-TO. Zbog rekonstrukcije kolovoza na raskrsnici Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša do završetka 2. faze radova autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 7a, 18a

Od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca autobusi će skretati desno u Ulicu Ilariona Ruvarca i saobraćati pravo do Ulice Bate Brkića, pravo do raskrsnice Ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića, skretati levo na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati pravo do poslednjeg stajališta, odnosno okretnice.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA I PRIVREMENO STAJALIŠTE U ULICI ILARIONA RUVARCA 25.

Linije 7b, 18b

Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Bulevara kneza Miloša autobusi će produžavati pravo Bulevarom Jovana Dučića do raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, skretaće desno u Ulicu Bate Brkića i dalje saobraćati pravo Ulicom Ilariona Ruvarca do raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Pavla, gde će skretati levo i dalje nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Linija 55 JS

Smer iz Novog Sada
Redovna trasa.
Smer iz Futoga
Od raskrsnice Bul kneza Miloša i Bulevara patrijarha Pavla autobusi će produžavati pravo Futoškim putem, skretati levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Ugovoreni poseban linijski prevoz TE-TO
Smer sa Novog naselja
Sa početnog stajališta (Bulevar kneza Miloša/Garaža GSP) autobusi će skretati desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.
Smer iz TE-TO
Redovna trasa.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Ugovoreni poseban linijski prevoz Novo naselje – Koteks Viskofan
Smer za „Koteks Viskofan“
Od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića autobusi će skretati levo u Ulicu Bate Brkića, nastavljati pravo Ulicom Ilariona Ruvarca, skretati levo na Bulevar patrijaha Pavla i zatim nastavljati redovnom trasom.
Smer iz „Koteks Viskofan“
Od raskrsnice Bulevara patrijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, autobusi će skretati desno i ulicom Ilariona Ruvarca produžavati pravo do Ulice Bate Brkića, skretati desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Linije 51a, 51b, 52, 53 ,54, 55, 55SJ, 56

Smer iz Veternika
Stajalište„Futoški put- Garaža GSP“ se privremeno ukida, a stajalište „Futoški put-Bulevar Patrijarha Pavla“ se pomera 50 metara unapred (u pravcu centra).

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
dodigsrecko57@gmail.com
29.06.2024 09:56

Alo, idioti, kada će te i ove autobuse izlepiti reklamama da liče na kamione.
Vi ste sramota Novog Sada.

Povezane vesti