Претрага
Претрага
Close this search box.

JGSP: Od sutra izmena trasa više autobuskih linija

jgsp - autobusi, javno gradsko saobraćajno preduzeće
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 16. do 31.05. 2023. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30. Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na raskrsnici Temerinske i Kisačke ulice, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE 5 i 5N

Smer ka Klisi

Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, produžavati pravo do raskrsnice Kisačke i Partizanske ulice, zatim skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, skretati levo u Temerinsku ulicu i nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA KISAČKA-TEMERINSKA.

Smer sa Klise

Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, zatim skretati levo u Kisačku ulicu i nastavljati do raskrsnice Kisačke i Ulice Jovana Subotića, zatim skretati desno u Ulicu Jovana Subotića i nastavljati redovnom trasom.

NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE AUTOBUSKA STAJALIŠTA PARTIZANSKA-TEMERINSKA (STAJALIŠTE LINIJA 31, 32 I 33 U PARTIZANSKOJ ULICI ) I STAJALIŠTE U KISAČKOJ ULICI (LINIJA BROJ 1, KISAČKA-VUKA KARADžIĆA).

LINIJE 21, 22, 23, 24

Polasci iz Novog Sada

Od železničke stanice autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice Partizanska/Temerinska, nastavljati pravo Putem Šajkaškog odreda, odakle će se uključivati na redovne trase.

Polasci iz mesta

Redovne trase do raskrsnice Partizanska/Temerinska, odakle će autobusi saobraćati pravo Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do železničke stanice.

NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

LINIJA BROJ 30

Polasci iz Novog Sada za Pejićeve salaše

Od železničke stanice (polazno stajalište na Bulevaru Jaše Tomića), autobusi će skretati levo u Kisačku, desno u Partizansku i levo u Temerinsku ulicu do redovne trase za Pejićeve salaše.

Polasci iz mesta

Autobusi će saobraćati redovnom trasom do raskrsnice Partizanska/Temerinska, desno Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do železničke stanice.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti