JGSP organizuje vanredan prevoz za učesnike 46. Fruškogorskog maratona, evo koji su termini i gde će biti stajališta

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Za učesnike 46. Fruškogorskog maratona JGSP „Novi Sad“ u subotu, 22. aprila, od 05:45 do 10:00 časova (po potrebi) organizovaće vanredan prevoz iz Novog Sada za Popovicu sa dva terminala:

Železnička stanica, polazno autobusko stajalište linija 71-74. Prijem putnika obavljaće se i na autobuskom stajalištima kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).

Bulevar oslobođenja, autobusko stajalište Most slobode/Limanski park. Autobusi će obavljati prijem putnika i na stajalištu u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima)

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22:00 (poslednji polazak je u 24:00 časa).

Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica, okretnica Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Autobusi će biti vidno obeleženi plakatima ”FRUŠKOGORSKI MARATON”.

Cena karte (vanredan prevoz) u jednom pravcu je u skladu sa zvaničnim cenovnikom i iznosi 65,00 dinara.

NA VANREDNIM POLASCIMA NE VAŽE PRETPLATNE, KAO NI BILO KOJI VID POVLAŠTENIH VOZNIH KARATA.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu na platou ispred Železničke stanice, u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka, kao i kod vozača u vozilu.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice

– Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – stoji u saopštenju.

Organizovan vanredan prevoz učesnika maratona biće organizovan i U NEDELjU, 23. aprila.

Polasci od Železničke stanice do Popovice su u 10:00 i 10:40 časova, dok je povratak za Novi Sad u 15:00 časova.

SKRAĆENjE TRASE LINIJE 74

Zbog održavanja 46. Fruškogorskog maratona, 22.04.2023. godine (SUBOTA) od 06:30 do 14:30 časova (opciono do 22:00 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta) privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica.

Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorski put/Majdanska ulica, odakle će po redu vožnje biti i obavljani polasci za Novi Sad.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti