Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 24. maja do 06. juna 2022. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3 i 13.

Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Orlovića Pavla, na izmenjenom delu trase autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Linija broj 3, u smeru iz Petrovaradina, saobraćaće od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića. Nakon kružnog toka izdržavanje vremena do narednog polaska biće na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a).

U smeru sa Detelinare , autobusi linije broj 3 će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Dok će linija broj 13 iz smra sa Univertiteta saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića. Nakon kružnog toka izdržavanje vremena do narednog polaska biće na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

U smeru sa Detelinare, na liniji 13, autobusi će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Foto: JGSP

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments