Претрага
Претрага
Close this search box.

Mokri kolovozi u većem delu zemlje, teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri sata

Foto: Yahoo! Sports

Zbog kiše i povremeno jačih pljuskova, u većini krajeva Srbije vozače jutros očekuju mokri kolovozi, saopštio je Auto Moto Savez Srbije. Niska oblačnost pored kiše otežava vidljivost na prevojima, a promena vremena uvek donosi i učestalu opasnost od odrona.

Može ih biti pored Ibra između Kraljeva i Raške, u ovčarsko kablarskoj klisuri i na đerdapskoj magistrali. Temperature koje su sada bliže nultom podeljku na putevima u planinskim predelima stvaraju opasnost od proklizavanja vozila. Pogoršanje vremena uvek donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 5:30 časova, nema zadržavanja na (PMV) putničkim terminalima naših GP. Kada je reč o teretnim terminalima naših graničnih prelaza, na Batrovcima na izlazu se čeka četiri sata, na Horgošu i Kelebiji po tri sata, a na GP Sremska Rača 60 minuta. Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti