Претрага
Претрага
Close this search box.

Od sutra nova izmena trase: Linije 42 i 43 menjaju smer

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 12. 07. do 13. 07. 2024. privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo). Zbog radova na asfaltiranju raskrsnice Jana Kolara i Ondreja Marčoka u Kisaču, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Linija 42

Smer iz Novog Sada

Na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu, gde će se nalaziti privremeno stajalište na kome će autobusi čekati vreme polaska iz Kisača.
Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE SE privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) u Kisaču.

Smer iz Kisača

Autobusi će se kretati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, skretaće levo u Vojvođansku ulicu do raskrsnice ulica Vojvođanske i Slovačke, gde će skretati levo u Slovačku ulicu. Na raskrsnici ulica Slovačke i dr Janka Gombara autobusi će skretati desno u Ulicu dr Janka Gombara, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase 42 KORISTIĆE SE privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred k.br. 38 u Kisaču.

Linija 43 (polasci kroz Tankosićevo)

Smer iz Novog Sada

Na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu i saobraćati do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, gde će skretati levo u Vojvođansku ulicu. Na raskrsnici ulica Vojvođanske i Slovačke, autobusi će skretati desno u Slovačku ulicu i nastavljati dalje redovnom trasom do Stepanovićeva.
Na izmenjenom delu trase (polasci kroz Tankosićevo) KORISTIĆE SE privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred k.br. 38 u Kisaču.

Smer iz Stepanovićeva

Na raskrsnici ulica Slovačke i Vojvođanske autobusi će skretati levo u Vojvođansku ulicu i saobraćati do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati desno i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i dr Janka Gombara, gde će skretati desno u ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom kretanja.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti