Претрага
Претрага
Close this search box.

PODSEĆAMO Linije 1 i 19 DANAS promenile trase saobraćanja, a 9A linija izmestila stanice

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Autobusi na linijama 1 i 19 promenila je svoje trase danas, dok je 9A promenio stajališta. 

Linija 1 uvodi sledeće trase saobraćanja:

– Osnovna trasa 1 koja će saobraćati do okretnice na Bulevaru Evrope, bez slovne oznake u redu vožnje
– Trasa Gornje Livade 1GL, koja će saobraćati do okretnice „Mikom“ u Ulici Profesora Grčića
– Trasa 1J koja će saobraćati do Jegričke ulice (preko auto-puta)
Raspored polazaka ostaće neizmenjen, s tim da će u varijaciji Jegrička (1J) biti polasci koji su pripadali varijacijama do „Elnosa“, „Transportkomerca“ i „Mlinoservisa“, „Elnosa i Mlinoservisa“.

Autobusi na liniji 19 saobraćaće novom trasom Železnička stanica – RTV Vojvodine – Bolnica na Mišeluku.
U smeru ka Mišeluku linija 19 saobraćaće pored nove zgrade RTV-a, ulaziće u krug ustanove, nakon čega će produžavati do bolnice na Mišeluku. U suprotnom smeru autobusi će prolaziti istom trasom.
Na novoj trasi koristiće se dva postojeća stajališta u smeru prema Mišeluku, stajalište „Petlja Mišeluk/Tunel“ i stajalište „Kamenički put/RTV“. U smeru prema Železničkoj stanici otvara se novo stajalište „Okretnica/RTV Novi Sad“. Autobusi će na novoj trasi ulaziti u krug RTV-a u oba smera kretanja linije.

Autobusi na liniji 9A Novo naselje – Liman – Petrovaradin (Alibegovac) vreme polaska u smeru ka Novom naselju iščekivaće na stajalištu „Put Novi Sad-Ruma-Alibegovac“ (ulica Račkog 139a, kod prodavnice), umesto na dosadašnjoj okretnici kod bolnice na Mišeluku. Trasa linije 9A ostaće nepromenjena, s tim što će početno i završno stajalište na trasi biti navedeno stajalište „Put Novi Sad-Ruma-Alibegovac“, dok će okretnica kod bolnice na Mišeluku biti prolazno stajalište.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti