U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 22. marta privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 6 i 12. Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Ćirila i Metodija 126 E, autobusi će saobraćati na sledeći način:

LINIJA BROJ 6

  • Smer sa Podbare: Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija autobusi će saobraćati Ulicom Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Stanoja Glavaša, skretaće desno u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Šarplaninska, levo u Ulicu Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
  • Smer iz Adica: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske autobusi će skretati desno u Šarplaninsku ulicu, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 12

  • Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi će skretati levo u Ulicu Feješ Klare, desno u Ulicu Stanoja Glavaša do raskrsnice sa Ulicom Šarplaninska, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja
  • Smer iz Telepa: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske autobusi će skretati desno u Šarplaninsku ulicu, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare, desno u Ulicu Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati već izmenjenom trasom kretanja.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments