Претрага
Претрага
Close this search box.

RADOVI NA ODRŽAVANJU PUTNE INFRASTRUKTURE U narednim danima radovi na Adicama i Rumenci

Foto: Grad Novi Sad
Već mesec dana, kroz redovno održavanje putne infrastrukture, odvijaju se intenzivni radovi na popravci saobraćajnih površina u gradu i prigradskim naseljima

U Veterniku je do sada novi asfaltni kolovoz dobilo deset ulica (Zoje Mirosavljević, Kosova, Jelene Kon, Mačvanska, Svetih Arhangela, Vojvode Bojovića, Nova 14, Nova 36, Dežea Kostolanjija, Milice Rakić), a u toku su radovi u Dr Dušana Popovića i Lastinoj, čiji se završetak očekuje do kraja nedelje. Od 22. do 27. marta radovi će se izvoditi u Školskoj ulici, usled čega će doći do obustave saobraćaja na deonici od ulice Ljutice Bogdana do Atar 19 u Veterniku.

Putarski radovi aktuelni su i u Futogu, gde su do sada sanirane ulice Nade Dimić i Rakovačka, kao i raskrsnica ulica Dušana Košutića i Branka Radičevića. Trenutno se obavlja popravka kolovoza u Ulici cara Lazara (od Branka Radičevića do Braće Bošnjak), a planirano je da se saniraju i krakovi ulica Sremska i Industrijska. Privremena izmena režima saobraćaja u Ulici cara Lazara na snazi je do 04. aprila. Takođe, u Futogu su u toku i radovi na popravci kolovoza u produžetku Ulice Uroša Predića.

U Begeču su završeni radovi u ul. Oslobođenja, a trenutno se radi popravka kolovoza u Branka Radičevića, kao i na pristupnom putu prečistaču otpadnih voda.

U Novim Ledincima sanirana je ulica Nikolin do, a asfaltiran je i put ka groblju u Ledincima.

U narednim danima putarska mehanizacija biće angažovana u naseljima Adice i Rumenka, gde je planirana sanacija nekoliko ulica, u skladu sa zahtevima nadležnih mesnih zajednica.

U samom gradu radovi na popravci kolovoza izvršeni su na Bulevaru Slobodana Jovanovića (od Bulevara Jovana Dučića do Bulevara vojvode Stepe), kao i u ulicama Dunavska, Ilije Vučetića, Stojana Jankovića, Janka Halkozovića, Baje Pivljanina, Sime Šolaje.

Trenutno se obavljaju pripremni radovi za sanaciju kolovoza na saobraćajnici uz Rumenački put (pored firme „Dehidra”).

Sem kolovoza, u okviru redovnog održavanja vrši se i popravka oštećenja na pešačkim i biciklističkim stazama. Radovi na sanaciji pešačkih staza izvedeni su na Bulevaru patrijarha Pavla, u Tekelijinoj, Jug Bogdana, Bele njive, Marka Miljanova, Doža Đerđa, na Bulevaru Mihajla Pupina i u pešačkoj zoni u strogom centru grada. U saradnji sa Novosadskom biciklističkom inicijativom, u toku je popravka biciklističkih staza na Bulevaru oslobođenja, a ova vrsta radova obavljena je i u Ulici braće Ribnikar.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti