Претрага
Претрага
Close this search box.

U četvrtak saniranje havarije na Kameničkom putu, menja se režim saobraćaja, danas bez vode deo Novog Sada

Foto: elements.envato.com

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ je nedavno uputilo apel za racionalnu potrošnju vode svim potrošačima koji su na našem sistemu vodosnabdevanja. Povećana potrošnja je posebno zabeležena na sremskoj strani grada. Ekipe koje rade na održavanju vodovodne mreže, ulažu maksimalne napore da u što kraćem vremenskom roku saniraju sve kompleksne havarije, naročito na potezu Sremske Kamenice.

U četvrtak, saniraće se havarija na vodovodnoj mreži koja se proteže od Univerziteta „Edukons“ do Radio-Televizije Vojvodine. Zbog sanacije pomenute havarije, privremeno je izmenjen režim saobraćaja na ovom potezu. Takođe, cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene na Trandžamentu i ispred Radio-Televizije Vojvodina. Ovo je treća havarija na tom potezu i iz tog razloga neophodno je da se zameni cevovod dužine 46 metara. Konkretno, bez vode će od 8.00 do 17.00 sati biti Ribnjak, Trandžament, Blok Vila i Petrovaradinska tvrđava sa okolnim ulicama.

Ukoliko se i tada zbog nepovoljnih vremenskih uslova, okolnosti ne steknu uslovi da se počne sa radovima, blagovremeno će obavestiti javnost.

Iz preduzeća apeluju na potrošače koji stanuju u ovom delu grada da imaju strpljenja i razumevanja dok se havarija ne sanira.

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15.00 sati danas biti Primorska ulica.

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Emi Ešav
11.06.2024 10:45

Zbog te havarije je i pokrenuto klizište u Kameničkom parku. Tu curi već mesecima a havarija je primećena tek kad je voda izbila na površinu kod Edukonsa. Inače, ovoliki broj havarija na vodovodnoj mreži se dešava jer je ista preopterećena zbog investitorskog urbanizma a za to je kriva uprava Vodovoda jer su dozvolili priključenje svih tih objekata. I onda je sremska strana kriva jer imamo dvorišta koja moraju da se održavaju..

Gost
Djole
11.06.2024 12:12

Havarije po Sr. Kamenici su pocele da se desavaju kada su Bobarevi kamioni poceli da prolaze kroz Kamenicu,ista stvar se desila u 7 vojvodjanske jer su i tuda prolazili dok se radio centar,naravno u pretovaru i zabrani za teretna vozila
Posto policija verovatno ima zabranu ulaska u Kamenicu

Povezane vesti