Претрага
Претрага
Close this search box.

VOZAČI PAŽNJA! Od ponedeljka se zatvaraju dve saobraćajne trake u Temerinskoj ulici, u delu Jug Bogdanove se potpuno obustavlja saobraćaj

Foto: Grad po meri Novosađana

Zbog izgradnje semafora i uređenja saobraćajnih površina na raskrsnici ulica Temerinska, Branka Radičevića i Jug Bogdana, od ponedeljka 29. maja biće zatvorene dve saobraćajne trake u Temerinskoj ulici u zoni raskrsnice sa Ulicom Jug Bogdana, a saobraćaj će se preusmeravati na preostale dve saobraćajne trake.

Takođe, biće potpuno obustavljen saobraćaj u delu Ulice Jug Bogdana, na prilazu raskrsnici, dok će ostatak ulice, koja je inače jednosmerna, u toku trajanja radova biti dvosmerna.

Osim postavljanja svetlosne signalizacije, projekat podrazumeva i potrebne radove na saobraćajnim površinama, elektroenergetskim instalacijama i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj preusmeravati fazno, uz ograničenje brzine na 30km/h, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Nadležni apeluju na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

nsuzivo.rs
❕️

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti