Претрага
Претрага
Close this search box.

VOZILA GOTOVO DA NEMA, SVI GRANIČNI PRELAZI PROHODNI Ipak, ako se vraćate sa odmora OVDE vas čeka haos! Naoružajte se strpljenjem

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Na autoputevima danas vozila gotovo nema, a one koji se odluče na putovanje pratiće i povoljni vremenski uslovi, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Međutim, duge kolone vozila i čekanja na prelaz granice zabeležene su u prema Hrvatskoj iz pravca BiH na severu te zemlje, te na jugu u suprotnom smeru jer se građani BiH vraćaju nakon što su u toj zemlji spojili praznike s vikendom. Kako su izvestili iz Auto-moto saveza u Bosni i Hercegovini sa sedištem u Mostaru, na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine.

Pojačan je i promet vozila na ulazu u BiH iz Hrvatske na graničnim prelazima u Doljanima i Bijača na jugu gde se u zemlju vraćaju građani BiH koji su spojili Praznik rada 1. i 2. maj, koji je u toj zemlji takođe neradni, s petkom i vikendom.

Kurir.rs/Večernji list

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti