Претрага
Претрага
Close this search box.

Zbog održavanja Fruškogorskog maratona od petka do nedelje SAOBRAĆAJ će se ovako odvijati

Zbog održvanja 47. Planinarskog maratona na Fruškoj gori, određuje se privremena izmena režima saobraćaja, i to na sledeći nači:

Od petka, 26. aprila od 12.00 časova do nedelje, 28. aprila do 20.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila u delu puta Sremska Kamenica – Popovica, od odvajanja Majdanske ulice do autobuske okretnice na Popovici.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila, vozila stanara, vozila učesnika maratona i službena vozila maratona.

Od subote 27. aprila od 06.30 časova do 14.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od raskrsnice ovog puta i obilaznice oko Sremske Kamenice do Majdanske ulice na Popovici, i privremena zabrana saobraćaja na putu za Popovicu, kod Mošine vile.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, autobuse i kombi vozila učesnika maratona, vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti