Претрага
Претрага
Close this search box.

Zbog radova na vrelovodu izmena režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja

Foto: JKP "Parking servis"/lustracija

Privremena zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevaru oslobođenja, u zoni raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda trajaće od 11. do 21. jula.

Zabrana saobraćaja podrazumeva i izmenu trasa linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad”, i to:

LINIJE BROJ 10,15,17,TE-TO na sledeći način:

iz centra: od raskrsnice Bulevar oslobođenja i Bulevar kralja Petra I skreću desno na Bulevar kralja Petra I, pa zatim levo u Kisačku ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8). Prema centru: od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevar kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću levo na svoju postojeću trasu, osim linije 17 koja Kisačkom ulicom nastavlja svojom redovnom trasom do centra. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Kisačka-Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11b).

LINIJE BROJ 60,61,62,63,77,78,79,80,81,84,86 na sledeći način:

smer od železničke stanice: nakon izlaska sa MAS-a skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Rumenačku ulicu, zatim skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. Smer ka železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevaraa oslobođenja i Bulevar Kralja Petra I, autobusi skreću desno na Bulevar kralja Petra I zatim levo u Kisačku ulicu, do Bulevara Jaše Tomića gde skreću levo na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do MAS-a. Na izmenjenom delu trase koristi redovno stajalište Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja (stajalište linija 3 i 8).

LINIJA BROJ 3a,4,5N,19,52,53,54,55,56,64,68,69,71,72,73,74,76 na sledeći način:

smer od železničke stanice: nakon izlaska sa. železničke stanice autobusi saobraćaju desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice zatim skreću levo u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara kralja Petra I gde skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i dalje saobraćaju redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. Smer ka železničkoj stanici: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Rumenačke ulice zatim skreću desno u Rumenačku ulicu i saobraćaju do Bulevara Jaše Tomića zatim skreću desno i nastavljaju do Ž.stanice. Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

LINIJA BROJ 14 na sledeći način:

iz centra: od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomić gde nastalja pravo Rumenačkom ulicom svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8). Sa Sajlova: Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića nastavlja pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, zatim skreće levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja gde skreće desno na Bulevar oslobođenja i nastavlja svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a.

LINIJA BROJ 7A i 7B na sledeći način:

LINIJA 7A: Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomica autobusi nastavljaju pravo Rumenačkom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I zatim skreću levo do raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se koristi stajalište u Rumenačkoj ulici kod ABC-a. LINIJA 7B: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I pa zatim desno u Rumenačku ulicu i saobraća do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića gde nastalja pravo svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase koristi privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevaru kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

LINIJA 51A I 51B na sledeći način:

LINIJA 51A: Nakon izlaska sa železničke stanice skreće desno na Bulevar Jaše Tomića do Rumenačke ulice zatim skreće levo u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara kralja Petra I gde skreće levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Bulevara oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i saobraća svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase se ne koriste stajališta. LINIJA 51B: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I skreće levo na Bulevar kralja Petra I i saobraća do Rumenačke ulice, a zatim skreće desno u Rumenačku ulicu i saobraća do Bulevara Jaše Tomića, zatim skreće desno do železničke stanice. Na izmenjenom delu trase koristi privremeno stajalište na Bulevaru kralja Petra I (nakon 50 metara od redovnog stajališta Bulevar kralja Petra I-Bulevar oslobođenja linija 3 i 8).

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti