Pobeda Bukovca na startu
Na slici: Dejan Dević (Fr. partizan)

Juče je startovala Prva novosadska liga, a na programu je bila utakmica između domaćeg Fr. partizana i gostiju iz Siriga.

FK Fruškogorski partizan 5:0 OFK Sirig

Izabranici Marka Tomljanovića odigrali su izuzetno dobru utakmicu i pokazali da su ozbiljan kandidat za najviši plasman u novoj sezoni. Ruku na srce, iako su gosti iz Siriga došli bez četvorice standardnih igrača to ne umanjuje odličnu partiju i odličnu igru domaće ekipe. Od starta utakmice videlo se da domaća ekipa ide na pobedu bez premca. Već u 7. minutu utakmice, nakon auta i gužve u kaznenom prostoru najbojle se snašao novajlija u domaćoj ekipi Berić Aleksandar, kojem nije bilo teško da sa pet metara načne mrežu Siriga. Igrao se 21. minut utakmice kada je Dević pobegao zadnjoj liniji i rutinski zatresao mrežu za 2:0. Mogli su gosti dva puta da dođu do gola i smanje prednost, ali Ružin nije bio dovoljno ubedljiv. Do poluvremena rezultat se nije menjao.

U drugom delu igre ista slika. Bukovčani su nastavili u istom ritmu i nisu dugo čekali i na treći gol. Na odličan centaršut Dejana Devića natrčao je Prolić koji je glavom pogodio za 3:0 u 49. minutu utakmice. Sirižani su probavali udarcima sa distance da ugroze gol na kojem je stajao mlađani Georgijević Damjan. Deset minuta kasnije, strelac prvog gola Berić, asistirao je Vladimiru Deviću za njegov drugi gol a četvrti pogodak na utakmici. Pokušavali su gosti iz Siriga da povežu konce i probaju kroz pas igru da kreiraju kvalitetan napad, ali ništa im nije išlo za rukom. Rezervista plavih, Grlica odlično je šutirao u 80. minutu međutim Georgijević je bio na mestu. Tačku na utakmicu postavio je takođe novajlija u domaćoj ekipi Stojanović Nikola, koji je zatresao mrežu u 87. minutu.

Odličan start za domaću ekipu Fruškogorskog partizana, dok će Sirižani priliku za ispravku imati već naredne nedelje u opštinskom derbiju.

Sudijska trojka: Akin Filip, Nikolaš Nemanja i Radić Stefan

Delegat utakmice: Milanović Tihomir

Fr. partizan: Georgijević, Dević D, Berić (od 74. Podraščanin), Antonić (od 62. Tešanović), Stojanović, Dević V, Dulić (od 62. Kurteš), Prolić (od 74. Babić N), Kantar, Tomljanović (od 62. Babić M), Malinović.

OFK Sirig: Ralić, Radić, Vasić, Laković, Kosić, Grujičić, Radosavljević (od 77. Kojović), Soldat (od 52. Ciganović), Marjanov, Vujanović (od 52. Grlica), Ružin (od 77. Vulić).

nsuživo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments