Претрага
Претрага
Close this search box.

FK ”Cement” je novi član Prve novosadske lige? Železničar iz Inđije poslao bolju ponudu za popunu VFL Jug

FK CEMENT BEOCIN
FOTO: fkcement.rs

Najunosniju ponudu za popunu Vojvođanske fudbalske lige Jug predali su čelnici fudbalskog kluba Železničar iz Inđije.

Otvaranje ponuda za popunu upražnjenog mesta u VFL Jug obavljenja je juče u prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine u 12.00 časova. Beočinski Cement i Železničar iz Inđije ponudili su istu sumu novca pa se novi termin za konkurisanje između ove dve ekipe pomerio za 24 sata , dok su Jugović iz Kaća i Hajduk iz Beške ponudili manju svotu novca i već u startu ”ispali” iz trke.

Nakon današnjeg otvaranja ponuda koje je takođe održano u 12.00 časova, unosniju ponudu ponudio je FK Železničar iz Inđije pa je samim tim postao novi član Vojvođanske lige grupa Jug. To znači da će se FK Cement iz Beočina od naredne sezone takmičiti u petom rangu takmičenja, odnosno u Prvoj novosadskoj ligi. Ostaje još samo da čelnici kluba iz Inđije u roku od tri dana izvrše uplatu na račun Fudbalskog saveza Vojvodine.

Da podsetimo, stručna služba fudbalskog saveza Vojvodine objavila je javni poziv za podnošenje obavezujućih ponuda klubova za popunu upražnjenog mesta u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Jug koje je nastalo zbog određeih fuzija i pomeranja u višim stepenima takmičenja. Konkurisali su klubovi iz Prve novosadske lige i Sremske lige.

nsuživo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milovan
20.07.2022 22:31

Dok je sirotinja igrala fudbal, imali smo igrača i timova!

Povezane vesti