Bačka 1923 Đurđevo
Bačka 1923 1-2 Fr. partizan

I u Đurđevu se igrao još jedan derbi kola, a sastali su se domaća ”Bačka 1923” i ”Fruškogorski partizan” iz Bukovca.

Bačka 1923 1-2 Fr. partizan

Utakmica u koju je domaća ekipa ”Bačke 1923” ušla kao drugoplasirana na tabeli a gosti iz Bukovca kao četvrtoplasirani sa dva boda zaostatka. Iako su igrali na svom terenu, nisu uspeli da zadrže  drugo mesto i nastave poteru za Temerincima. U trećem minutu utakmice gosti su nakon gužve u kaznenom signalizirali igranje rukom, ali glavni arbitar je odmahnuo rukama. U 25. minutu Dušan Trivunović umakao je odbrani ali kada je trebao da uputi udarac zasmetao mu je Dević Dejan, dovoljno da ne šutira kako je zamislio. Pred kraj prvog dela, tačnije u 43. minutu gosti su ostali sa igračem manje. Berić Aleksandar je nakon povlačenja zaradio drugi žuti karton pa je morao pre vremena na tuširanje.

Drugi deo igre nije mogao početi bolje za domaćina. Sa igračem više u 51. minutu dolaze do prednosti. Antonić je skrivio faul na ivici kaznenog, a ko drugi nego Dušan Trivunović namestio je nišanske sprave i majstorski pogodio za 1:0. Gosti se nisu predali, proradio je inat i krenuli su svim silama u napad. U 60. minutu nakon drugog kornera po redu Boris Gadžić ostao je sam na drugoj stativi i glavom pogodio za 1:1. Četiri minuta kasnije iz prekida, Dević Vladimir je pogodio prečku. Mirisalo je na gol, a u 69. minutu to se i desilo. Dević je na dvadesetak metara odložio loptu do Gadžića, a ovaj udarcem iz prve pogodio sami ugao gola za preokret, 1:2! Čuvar mreže Ignjić paradom je samo ulepšao pogodak.

Bukovčani su se ovom pobedom popeli na poziciju broj dva i sada sa četiri boda zaostatka jure prvoplasirani ”TSK”. Domaća ekipa ”Bačke” pretrpela je poraz pred težak meč u Temerinu, ali ništa nije gotovo.

Sudijska trojka: Ćurčić Miroslav, Kresić Dejan i Stanić Srđan

Delegat utakmice: Maksimović Igor

Bačka 1923: Ignjić, Trivunović Dr. , Ćirin, Trivunović Du (od 57. Marković). , Vujović, Đurić, Maksimović (od 88. Letić), Trivunović S, Rogić, Dejanović (od 66.Trivunović Ž), Trivunović De (od 88. Vujović).

Fr. partizan: Šurlan, Dević D. , Antonić, Gadžić (od 88. Jevtić), Dević, Dulić (od 46. Prolić), Kantar, Stojanović, Tomljanović (od 82. Čergić), Malinović, Berić.

nsuživo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments