RFK Novi Sad

Posle promene u sportskom sektoru gde je na klupi Aleksandra Radunovića zamenio novi šef struke Branko Žigić, novosadskog prvoligaša napustio je i tehnički direktor Mihailo Janjić.

Janjić je na Detelinari proveo pet godina obavljajući dužnosti sekretara kluba, upravnika sportskog centra potom i tehničkog direktora.

Kako je za naš portal izjavio, teška srca napušta klub ali je spreman za nove izazove.

“Vreme je za nove izazove u karijeri o kojima ću blagovremeno obavestiti javnost. Kao i do sada moje srce neprestano će biti uz žuto-plave. Uveren sam da pobede i dobri rezultati neće izostati, te da će zacrtani ciljevi biti ostvareni.

Profesionalno sam rastao uz klub, davajuću najveći mogući lični doprinos kako bi posrnulog giganta vratili na stare staze uspeha, u čemu smo uspeli i na šta sam izuzetno ponosan” rekao je Janjić

Posebnu zahvalnost za podršku u radu uputio je gradonačelniku Milošu Vučeviću i dugogodišnjem rukovodiocu kluba Siniši Kresojeviću.

“Zajedno smo iz petog uveli klub u prvi rang, potpuno obnovili sportski centar, stabilizovali finansije i započeli najveći investicioni projekat rekonstrukcije stadiona po UEFA standardima, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo.

Zahvaljujem se i ljudima iz aktuelne uprave na čelu sa predsednikom Gulevskim, prema kojima imam izuzetno poštovanje i veru da će nastaviti sa kontinuiranim razvojem i napretkom Novog Sada”

Na kraju svoje izjave pozvao je Novosađane da dođu na stadion, (Gat arena) gde Novi Sad igra domaćinske utakmice zbog trenutne rekonstrukcije na Detelinari, i podrže žuto-plave koji se nalaze u rezultatskoj krizi sa tri izgubljene utakmice i jednim remijem.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments