Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVA POBEDA NIKOLE TODOROVIĆA: Novosadski kik-bokser u trećoj rundi FENOMENALNIM udarcem savladao borca iz LAŽNE države!

Nikola Todorović
FOTO: SENSHI.com

Srpski kik-bokser Nikola Todorović upisao je novu pobedu, i to na fenomenalan način.

Nikola je ovog puta pobedio Edona Agušija, borca koji ima albansko poreklo. Naš Novosađanin je do pobede došao u trećoj rundi, nakon što je brutalnim udarcem kolenom poslao rivala na pod.

Edon je u ring ušao pod zastavom lažne države Kosova, te je na taj način pokušao da isprovocira neustrašivog Nikolu. Ipak, u toj nameri nije uspeo.

Maestralan nokaut oduševio je navijače i ljubitelje kik-boksa, a snimak je za veoma kratko vreme sakupio veliki broj lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SENSHI (@senshi.gala)

Nikola se razmišljao da li uopšte treba da se bori sa Edonom.

– Kada mi je organizacija ponudila Edona Agušija za protivnika, razmišljao sam da li bih uopšte trebao da radim meč sa nekim ko predstavlja lažnu državu Kosovo. Ipak, odlučio sam da prihvatim sav pritisak iako sam znao da u ovom slučaju ovde neće biti reči samo o sportu već o nečemu višem – rekao je Nikola za ”nsuzivo.rs”

Kako je još dodao novosadski kik-bokser, zadatak mu je bio da reprezentuje srpsku zastavu na najbolji način:

– Zapravo nisam bio ni isprovociran, niti sam imao bilo kakav vid mržnje prema svom protivniku. Šta god radili ne smemo se voditi mržnjom. Ali svakako da je moj zadatak bio da reprezentujem ko su Srbi i kakvi su ratnici.

Nikola Todorović
FOTO: SENSHI.com

Za kraj je dodao:

– Moram priznati da je Aguši bio dosta čvrst, primio je dosta štete i nije odustajao, ali udarad kolenom u trećoj rundi ipak nije mogao da izdrži – rekao je Nikola.

Treba napomenuti da je Nikola jedan od najboljih kik-boksera na ovim prostorima, a Srbiji je doneo mnogo medalja i pehara, od kojih je poslednja i najsjajnija medalja na Svetskom prvenstvu 2023. godine u Portugalu.

Kurir.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti