Претрага
Претрага
Close this search box.

ONI NAPADAJU OLIMPIJSKE IGRE: Kolaković saopštio širi spisak igrača za Ligu nacija

Foto: EPA-EFE/NICOLA MASTRONARDI

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas širi spisak od 30 igrača na koje računa za ovogodišnje izdanje Ligu nacija, koji će biti od ogromne važnosti za Olimpijske igre.

Odbojkaši Srbije će Ligu nacija igrati od 21. maja do 23. juna, gde će učestvovati na tri turnira u Rio de Žaneiru, Otavi i Ljubljani, a ako izbore plsaman na filani turnir onda ih očekuje put u Lođ gde se održava završnica od 27. do 30. juna.

Na spisku Kolakovića su:

Tehničari: Vuk Todorović, Aleksa Batak, Nikola Jovović, Matija Milanović i Nikola Petrović

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Nikola Meljanac, Dušan Nikolić i Luka Stanković

Libera: Milorad Kapur, Vukašin Ristić i Dušan Jović

Blokeri: Marko Podraščanin, Petar Krmanović, Aleksandar Nedeljković, Nemanja Mašulović, Andrej Rudić, Vladimir Gajović, Aleksandar Stefanović i Aleksandar Bošnjak

Primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Veljko Mašulović, Lazar Bajandić, Luka Tadić, Davide Kovač i Vuk Ivanković.

Podsetimo, utakmice u Ligi nacija donose bodova na svestkoj rang listi, na osnovu koje će se dodeliti preostale vize za Olimpijske igre u Parizu, pa je ovo takmičenje od velike važnosti za reprezentaciju Srbije koja će preko njeha probati da se domogne Olimpijskog turnira.

Novosti

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti