“Zoran M. Vučević”.
Memorijalni turnir “Zoran M. Vučević”.

Grad Novi Sad i STK Novi Sad organizovali su prvi međunarodni stonoteniski memorijalni turnir u ekipnoj konkurenciji za žene.

Dvodnevni turnir održava se u stonoteniskoj sali SPENS-a. Osim domaće ekipe STK Novi Sad učestvuju još dva kluba iz regiona, Dumbrovica iz Rumunije i Duga Resa iz Hrvatske. STK Novi Sad je aktuelni šampion Srbije u ženskoj konkurenciji i ovosezonski učesnik četvrtfinala Lige Šampiona. Temišvarska Dumbrovica je rumunski vicešampion, dok je Duga Resa takođe vicešampion, ali Hrvatske.

Turnir je svečano otvoren u 18 časova. U prvom meču snage odmeravaju domaći STK Novi Sad i Duga Resa iz Hrvatske. U subotu su na programu ostale utakmice. Kraj turnira, svečano zatvaranje i dodela pehara predviđeno je za subotu od 17 časova.

Zoran Vučević dao je ogroman doprinos razvoju novosadskog sporta i jedan je od osnivača Stonoteniskog kluba ”Novi Sad”. Čika Zoki, kako su ga mnogi neformalno zvali, svojim nesebičnim angažovanjem doprineo je STK Novi Sad bude danas ovo što jeste u svetu sporta stonog tenisa.

Svečanom otvaranju turnira prisustvovali su predstavnici gradske, pokrajinske i državne vlasti.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments