Fruškogorac Petrovaradin

Nisu uspeli izabranici Labuda Pejovića da u Sremskoj Kamenici dođu do novih bodova neophodnih u borbi za opstanak.

Fruškogorac 3:0 Petrovaradin

Juče su se u Sremskoj Kamenici sastali domaća ekipa Fruškogorca i gostujuća ekipa Petrovaradina. Gosti su nakon prošlonedeljne pobede u nadoknadi vremena dobili vetar u leđa i nadu za serijom dobrih rezultata, međutim, domaća ekipa Fruškogorca je ipak bila prevelik zalogaj. Dobro su otvorili utakmicu ”plavi”, u samo tri minute dva puta se preznojala odbrana ”zelenih”. Prvo je Stefanović na muke bacio domaćeg čuvara mreže Medića, da bi nakon kornera Pavlov glavom pogodio stativu. Nije domaćin uspevao da nametne svoj stil igre, tek u 30. minutu stvorili su prvu šansu preko Adameka, njegov udarac osujetio je golman Čambor. Pred istek prvog dela igre Fruškogorac dolazi do prednosti. Dragojlović šalje loptu do Kukuruzovića koji ubacuje loptu na peterac gde se najbolje snašao Sapundžić Vladimir kojem nije bilo teško da glavom zatrese mrežu.

U drugom delu brzo je viđen i drugi gol. Slobodan udarac sa dvadesetak metara izveo je Adamek , pogodivši donji desni ugao gola i povećao prednost na 2:0 igrao se 47. minut utakmice. Nakon gola opao je ritam utakmice, igralo se uglavnom na sredini terena sa blagom inicijativom gostujuće ekipe. U 70. minutu utakmice Gardinovački je uputio strahovit udarac sa više od 25 metara i ”raspalio” u prečku gola na kojem je paradu napravio Medić. Pokušao je i Pavkov da smanji prednost, njegov udarac odlazi pored stative. Tačku na utakmicu postavio je rezervista Branković u nadokadni vremena. Kontranapad su povukla braća Sapundzić, Zeković je samo prosledio loptu do Brankovića kojem nije bilo teško da sa ivice kaznenog prostora pogodi sami ćošak gola.

Fruškogorac je ovom pobedom nastavio mini seriju pobeda, dok je Petrovaradin nakon ovog poraza ponovo u ne baš povoljnoj situaciji. Nalaze se trenutno na poslednjem mestu, koje dele sa ekipom Jedinstva iz Gospođinaca i sa čak četiri boda zaostatka za četiri ekipe koje su u ”bezbednijoj” zoni.

Sudijska trojka: Nikolić Aleksa, Čobanov Dejan i Kalman Petar

Fruškogorac: Medić, Kukuruzović, Ušćumlić, Perović, Tucakov, Dragojlović, Jevtić (od 70. Zeković), Sapundžić N, Adamek (od 62. Petrović), Radaković (od 70. Branković), Sapundžić V.

Petrovaradin: Čambor, Senderek (od 66. Lukić), Prole (od 77. Kokanović), Budečević, Šimulija, Stanišić, Popović, Pavkov, Pavlov, Stefanović, Gardinovački.

S.Š.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments