Ovakav sistem regionalnog takmičenja u vaterpolu nikada više ne sme se ponoviti zbog zdravlja igrača.

 

Miloš Ćuk bio je iscrpljen nakon utakmice sa Crvenom zvezdom koja je za Radnički došla posle meča sa splitskim Jadranom.

 Šta da kažem posle druge utakmice u 24 sata sem da ovo uopšte nije normalno i nije sportski. Mi smo sinoć završili utakmicu u deset uveče, a igramo u deset ujutru. Izuzetno je bilo teško samo razgibati se za ovu utakmicu, a ne i posle odigrati ceo meč. Izuzetno smo fizički iscrpljeni, u neku ruku možemo biti zadovoljni, što se tiče naše igre. Odbrana je danas funkcionisala malo bolje, ali to u suštini nije ni bitno. Danas je pobedila ekipa koja se bolje snašla u ovim nenormalnim uslovima”, rekao je Miloš Ćuk posle pobede nad Crvenom zvezdom za portal regionalna vaterpolo liga.

I Dušan Mandić je izrazio nezadovoljstvo o sistemu takmičenja.

– Možemo da budemo zadovoljni, ostvarili smo pobede u svim utakmicama na jednom izuzetno teškom turniru, koji bi po meni ipak trebalo malo da se reorganizuje, jer nije baš sportski da se igra ovoliko utakmica u ovako kratkom periodu. Mi smo prvotimci, nismo juniori. Ovo sam zadnji put radio u juniorima. Nezgodan nam je raspored, već sutra putujemo u Budimpeštu i imamo izuzetno teško gostovanje Ferencvarošu u Ligi šampiona. Tako da okrećemo se tome, a ovo zaboravljamo. Bilo nam je bitno da ostvarimo sve pobede da bismo doveli završni turnir Jadranske lige na ovaj bazen. Igrali smo dobro, imali smo oscilacije, ali kada je trebalo da zapnemo – mi smo zapeli. I protiv Juga, i protiv Partizana. Video se umor kod svih – poručio je Dušan Mandić!

 

 

informer.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Laki
30/11/2021 07:51

Dobrodosli u realnost fizickih radnika na gradjevini, u polju . Samo sto se tamo radi I po 12h svaki Dan .