Претрага
Претрага
Close this search box.

PRIPADNICI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA IDU U NEMAČKU! MUP Srbije se oglasio saopštenjem pred početak Evropskog prvenstva!

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvovaće u radu Međunarodnog centra za policijsku saradnju (IPCC), koji je uspostavljen povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije se ovim povodom oglasilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv nemačke policije, učestvovaće u radu Međunarodnog centra za policijsku saradnju (IPCC), koji je uspostavljen povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u periodu od 14. juna do 14. jula ove godine u Saveznoj Republici Nemačkoj.

Pripadnici MUP-a Srbije, zajedno sa kolegama iz Nemačke, biće angažovani u gradovima u kojima će srpska reprezentacija igrati utakmice, kako bi se uspostavila efikasnija komunikacija između lokalne policije i srpske publike, kao i sa ciljem blagovremene razmene informacija koje će doprineti smanjenju bezbednosnih rizika.

Imajući u vidu da se očekuje prisustvo velikog broja naših državljana na ovom sportskom događaju, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić naložio je da se opredele policijski službenici MUP-a, u IPCC u Nojsu, koji će u slučaju potrebe biti dostupni posetiocima Evropskog prvenstva u fudbalu iz Srbije na brojeve telefona: +381648928677 i +381648923194.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti