Претрага
Претрага
Close this search box.

TEŠKE REČI LEGENDE O TADIĆU: “Da sam Piksi vratio bih ga kući”

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi - MN Press

Čuveni crnogorski fudbaler Dejan Savićević bio je gost u emisiji “Sportlight” gde je govorio o učinku Srbije na Evropskom prvenstvu.

On je otkrio da je razgovarao sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem o kapitenu Dušanu Tadiću.

– Ne znam zašto se Tadić ljutio ako je Piksi rekao da će da ga stavi drugu utakmicu da počne, da mu treba svež. Da u 36. godini da izjavu gde kaže da je najbolji i da je najspremniji. Malo… Ja sam završio karijeru sa 35 godina i znam kakav sam bio kad sam završavao karijeru i nikad to ne bih izjavio. Sa 25 godina da, sa 35 godina bih ćutao i bio bih srećan da budem u krugu reprezentacije. Piksi je pogrešio što mu se nije zahvalio pred ovo Evropsko prvenstvo. Oborio je sve te rekorde koje je ganjao i trebalo da obori. Mislim da je trebalo da mu se zahvali, a posle već kad ga je poveo i rekao mu da će igrati drugu utakmicu od početka, da to izjavi ja bih ga lagano vratio kući u Beograd. To bi mu bio moj odgovor – rekao je Savićević, pa nastavio.

Dejan Savićević – MN Press

– Ja sam Piksiju govorio posle naše utakmice u Podgorici da razmisli da mu se zahvali i da nađe drugo rešenje. Tadić je bio najslabiji na terenu. Da nije ušao Vlahović i da mi nismo imali peh da li je bio faul ili nije bio faul, Crna Gora ne bi izgubila tu utakmicu. To je ista reprezentacija iz Portugala, nema mladih – smatra Dejo.

Srbija je, kao što znate, eliminisana u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, a ni to izostavljanje Tadića i “taktičke zamisli” nisu pomogle Piksiju da ostvari bolji rezultat, dok je i igra bila još diskutabilnija od bodovnog salda od dva remija.

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
L.A WOMAN
03.07.2024 16:39

Pa lepo je Dejo rekao sve. Cuj ne valja im Piksi?! Ma njima ne valja niko jer su nadobudni i puni sebe i jaaako iskompleksirani. Drugari pogledajte malo osrale sportove, kako se gine za zemlju koju ponosno predstavljaju!

Povezane vesti