Претрага
Претрага
Close this search box.

UŽIVO Obraća se selektor Svetislav Pešić: Jović skinuo čizmu!

Foto: Screenshot

Košarkaška reprezentacija Srbije obavila je prvi deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, tokom koji je imala i nekoliko prijateljskih utakmica

Blog uživo

– Evo, mi smo sada dve nedelje zajedno, prošli smo jedan deo uvodnih prirpema, zadnjih nekoliko dana smo u Areni, uglavnom, da li smo ispunili sve što smo planirali, naravno da nismo. Nismo svaki dan trenirali, ali uglavnom, kao što znate svi dolaze iz različih klubova, i sada sve to treba povezati i uvezati. Treba povezati igrači i uvezati ih sa nama i to je uvek jedan izazovan proces. Postoji velika želja od strane igrača da se svi što pre pripreme. Mi nismo u dobrom fizičkom stanju – rekao je Pešić i dodao:

– Nadam se da ćemo doći na jedan fizički status koji je potreban u prvim utakmicama,a znate protiv koga igramo.

– Nemojte da mislite da se žalim, ali treba da razumete i da shvatite kako to sve ide. Nije na odmet naučiti nešto, a naši ciljevi su visoki i za to se treba pripremiti.

– Jović je počeo pre jedno dva tri dana, individualno, ne sa ekipom. Prošle nedelje je skinuo čizmu!

Čeka se i na konačan spisak, za sada su tu: Vasilije Micić, Aleksa Radanov, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti