Претрага
Претрага
Close this search box.

VEK FUDBALA U ĐURĐEVU: FK ”Bačka 1923” proslavila 100 GODINA postojanja! Svečano otvorene NOVE tribine (FOTO ; VIDEO)

FK Bačka 1923 (100 godina)
FOTO: nsuzivo.rs

U subotu, 25. novembra fudbalski klub ”Bačka 1923” iz Đurđeva obeležila je svoj stoti rođendan a ovaj ljubilej uveličao je bogat program koji je priredio domaćin.

U prepodnevnim časovima, predsednik Opštine Žabalj Uroš Radanović svečano je otvorio novoizgrađenu tribinu koja je izgrađena sredstvima lokalne samouprave. Ova tribina svakako je od velikog značaja za ljubitelje fudbala koji će sada komfornije moći da prate utakmice u Đurđevu.

Nakon što su tribine i zvanično otvorene, program je nastavljen utakmickom između pionira FK ”Bačka 1923” i FK ”Crvena Zvezda” iz Beograda a od 12.00 časova, revijalna utakmica odigrana je između seniora FK ”Bačka 1923” i kombinovanog sastava FK ”Spartak” iz Subotice.

Neposredno pre početka utakmice, predsedniku FK ”Bačka 1923” Siniši Trivunoviću plaketu i deset lopti u ime Fudbalskog saveza Grada Novog Sada uručili su generalni sekretar Aleksandar Šovljanski i voditelj takmičenja Goran Nakomčić. Plaketu u ime Opštinskog Fudbalskog saveza Titel – Žabalj uručili su predsednik Jovan Ćulum i sekretar Boro Sukara, a plaketu u ime Fudbalskog saveza Vojvodine uručio je Aleksandar Šovljanski.

Nakon završetka revijalne utakmice, usledila je svečana akademija a nakon toga i zajednička večera svih učesnika programa i gostiju. Čitav program vrlo uspešno je vodio sekretar kluba Pera Topčiov.

Prema rečima ljudi iz kluba, u narednoj godi im preostaje da postave krov iznad tribine kako bi navijači i gosti imali potpuni komfor na svim utakmica. Takođe, očekuje se i postavka podzemnog sistema za navodnjavanje terena, čime bi se značajno olakšalo održavanje terena. Za pohvalu svakako jeste i da mlađe kategorije ”Bačke 1923” broj preko 150 mališana koja uz četiri licencirana trenera gotovo skadodnevno treniraju.

FK Bačka 1923 (100 godina)
FOTO: nsuzivo.rs

Za kraj, voditelj večeri se zahvalio svim prijateljima i sponzorima kluba na dosadašnjoj pomoći uz nadu da će se nesebična podrška nastaviti i u budućnosti.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti