Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) JUGIĆEM PREŠLI 1.900 KM DA BODRE ORLOVE: Ko su momci iz Srbije o kojima bruje mreže širom Evrope?

YOUTUBE PRINTSCREEN/RTV VRNJAČKA BANJA

Najveća atrakcija Evropskog prvenstva u Nemačkoj su momci iz Srbije koji su došli na ideju da na daleki put krenu zastavinim automobilom “jugo 55”

Reč je o Marku, Mladenu i Nemanji koji su za Nemačku iz Vrnjačke banje pošli u ranim jutarnjima satima prošle subote. Čuveni „jugić“ ih je poslužio da pređu čak 1.900 kilometara od Srbije do Gelzenkirhena, gde su se zaputili.

Otkazala svetla i peta brzina

Do krajnje destinacije nije išlo sve glatko, pošto su im odmah na početku puta otkazala svetla, a kasnije i peta brzina. Tako se jugo 55 pretvorio u jugo 45, dok je peta brzina vezana kanapom.

Parola, snađi se. I zaista se jesu snašli i tako kreirali najluđu priču ovog šampionata… Stanovnici Vrnjačke banje su ponosni na ovaj trojac.

“Na ideju smo došli, normalno, u kafani!”

– Na ideju smo došli, normalno, u kafani a u pitanju je opklada. Želeli smo da bodrimo naše Orlove i u jednom trenutku smo se setili da imamo ovog juga iz 2000. godine na kojem ništa nije menjano, sve je originalno – kaže jedan iz slavnog trojca. Dodaju i da smo pobedili Engleze, da li bi ga Tadiću da provoza jedan krug.

Kad se vrate sa EP, planiraju da jugića prodaju u dobrotvorne svrhe na aukciji a sav prihod žele da daruju Institutu za neonatologiju u Beogradu.

Neznanac na drumu ih častio punim rezervoarom i pivom

Mladen, Nemanja i Marko su privukli pažnju tokom puta, pa ih je jedan čovek zaustavio, častio punim rezervoarom i pivom, kada je vide čime su se zaputili u Nemačku. I stigli su da budu uz “orlove”, a usput su oduševili sve.

Kurir/RTV Vrnjačka Banja

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Goks
18.06.2024 22:32

Kraljevi !!!

Povezane vesti