Dečiji filmski festival Kids Fest se ove godine održava od 15. do 21. oktobra, u više od 30 gradova u Srbiji, pod sloganom “Moja filmska zvezda”.

Kombank dvorana će biti centralna lokacija Dečijeg filmskog festivala u Beogradu, koji će otvoriti ambasadorka festivala, glumica Mirka Vasiljević, uz projekciju filma „Brzi Brzić”.

KIDS FEST će ove godine predstaviti raznovrsan filmski program, podeljen u 2 programa KIDS i TEEN. Veliki  broj filmova će biti sinhronizovan, kako bi najmlađi mogli da uživaju u avanturama  junaka. Pored filmskog programa, mališani će moći da učestvuju u zanimljivim radionicama.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Kombank Dvorana”, „Roda Cineplex”, „Dečiji kulturni centar”, bioskop ,,Fontana”, „Dvorana kulturnog centra” i „Cine Grand Capitol park Rakovica”.

U Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex”

U Nišu centar dešavanja festivala biti bioskop „Vilin grad”.

I ove godine u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu posetioci će imati priliku da isprate festival u bioskopima „Cinestar”.

 

Teen program, koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina,  obuhvata poučne filmove iz celog sveta . U okviru Kids programa, biće prikazano 14 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu, životinjama.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u se nisu menjale, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za organizovane školske posete. Festival već tradicionalno godinama podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Beograd, kao i Plazma Kids i Ki-Ki bombone.

Autor: nsuzivo.rs/kids-fest.com

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments