Претрага
Претрага
Close this search box.

Air Serbia traži MASKOTU: Ideje se šalju do 27. maja, za najbolje obezbeđene vredne nagrade

Foto: avioportal.me

Er Srbija je pokrenula konkurs za maskotu i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote, saopšteno je iz ove kompanije. Zainteresovani za učešće u konkursu, ideje mogu poslati najkasnije do ponedeljka, 27. maja 2024. godine u 23:59 časova na email adresu: maskota@airserbia.com, sa naznakom “Maskota AirSERBIA”, uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.

– Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je pripremila vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju – ističe se u saopštenju.

Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, istakao je značaj maskote za svaku kompaniju, naglašavajući da ona predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.

– Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta – rekao je Rupić.

Zainteresovani se sa pravilima mogu upoznati na zvaničnom veb sajtu Er Srbije.

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti