Претрага
Претрага
Close this search box.

Barošević dodelila laptopove lokalnim udruženjima u sastavu Saveza gluvih i nagluvih Srbije

Foto: minrzs.gov.rs

Pomoćnik ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević posetila je Gradsku organizaciju gluvih i tom prilikom dodelila laptopove i opremu koje je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, u saradnji sa Programom Ujedinjnih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP), doniralo Savezu gluvih i nagluvih Srbije.

Ovom prilikom, dodeljeno je 20 laptopova za 20 lokalnih organizacija koje su u sastavu Saveza gluvih i nagluvih Srbije i Saveza gluvih i nagluvih Vojvodine

Foto: minrzs.gov.rs

U svom obraćanju, Barošević je rekla da je ovo još jedan primer kojim se timski stvara Inkluzivna Srbija i podsetila je da osnovan Centar Inkluzivna Srbija, koji će biti posvećen stvaranju inkluzije u svim segmentima drušva.

Barošević je istakla da Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u kontinuitetu pruža podršku Savezu gluvih i nagluvih Srbije i Savezu gluvih i nagluvih Vojvodine i dodala da je Ministarstvo tokom 2024. godine za ova dva saveza, koja u svom sastavu imaju ukupno 39 lokalnih udruženja, opredelilo 37.750.000,00 dinara.

Foto: minrzs.gov.rs

Ovom prilikom, Barošević je dobila zahvalnicu za poseban doprinos i podršku gluvih i nagluvih osoba u Srbiji.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milan NS
24.04.2024 18:08

Jel to od svoje plate kupila ili je uzela s gomile koju svi punimo plaćanjem poreza i dažbina?

Povezane vesti