Претрага
Претрага
Close this search box.

Bukti rat među đilasovcima: Marinika udara na Manojlovića – Moram da nazovem stvari pravim imenom!

Copyright ATAImages/ A.A.

Najpoznatija srpska preletačica, desna ruka tajkuna Dragana Đilasa Marinika Tepić žestoko je zaratila sa Savom Manojlovićem, lažnim ekologom i navodnim borcem za zaštitu životne sredine.

– Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i “argumentima” koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas. Legitimno je imati političke ambicije, ali ne na način da neko drugi godinama plaća cenu borbe i oslobađanja Srbije sopstvenom ugroženošću i ugroženošću svoje dece, da je svakodnevno meta najjezivije hajke kakva će se jednog dana izučavati, a onda vi u tome vidite svoju priliku i zgodnost za pljuckanje sa strane uz nekakve ego-performanse – rekla je Tepićeva.

Ona je optužila Manojlovića da je u dogovoru sa Vučićem “svirao kraj protestima protiv Rio Tinta”.

– I sada deluje nekako trolovski, naročito kada dolazi od osobe koja se tajno dogovarala sa Vučićem da svira kraj protestima protiv Rio Tinta onda kada smo svi iza njih stali i omasovili ih do maksimuma i upozoravali da Vučić laže i da je samo privremeno zaustavio projekte iskopavanja litijuma. Dakle da, ovo je direktan odgovor Savi Manojloviću, pošto smatram da u ovim turobnim vremenima stvari, ipak, treba nazvati pravim imenom. Stoga želim da kažem da ko u ovakvim vremenima želi da pomogne, neka bude tu i zaista pomogne, umesto što odmaže i gleda svaku priliku kao ličnu odskočnicu – dodala je Marinika.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti