Foto: uzmiracun.rs

Drugi krug nagradne igre ”Uzmi račun i pobedi 2018” biće održan tokom aprila, a prvo javno izvlačenje biće danas, od 17.30 časova na prvom programu RTS-a.

Ostala izvlačenja u drugom krugu biće održana 14, 21, i 28. aprila, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u drugom krugu iznosi 139.875.730,12 dinara sa PDV-om, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ovog puta građane očekuje: šest stanova, od toga pet u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 50 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star i 100 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima Forma Ideale, Gorenje, Tehnomanija, DIS, Gomeks i Ušće šoping centar.

Ukoliko njihove koverte još uvek nisu izvučene, građani nemaju razloga za brigu i jer i dalje imaju šanse u ovoj igri na sreću, pošto sve koverte koje su poslate pre početka drugog, a nisu izvučene u prvom krugu takođe učestvuju dalje u igri.

Četvrtim javnim izvlačenjem, u subotu 24. marta, završen je prvi krug nagradne igre ”Uzmi račun i pobedi 2018”.

Nagradna igra deo je kampanje u “Godini borbe protiv sive ekonomije”, koja je, pored borbe protiv sive ekonomije, usmerena i na stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Brojne javne ličnosti izvukle su srećne dobitnike velikog broja nagrada iz ogromnog bazena sa kovertama, koji je specijalno napravljen za ovu priliku.

izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments