Претрага
Претрага
Close this search box.

Darko Miličić: Ukoliko SNS ne pobedi na izborima Srbiju čekaju teški dani (VIDEO)

Foto: PrtSc/Facebook Darko Milicic

Naš poznati košarkaš Darko Miličić kao neko ko je nestranačka ličnost  jasno je izneo svoj stav po pitanju predstojećih izbora:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

“Pomaže Bog braćo i sestre u Hristu, prateći i sagledavajući političku situaciju u Srbiji u zadnjih par godina,  u želji da spoznam šta je prava istina jer mnoštvo je  dezinformacija i laži. Naišao sam na mnogo nelogičnosti ,ja kao neko ko sebi daje za pravo da se ispoveda kao pravoslavni Srbin, nestranačka ličnost sam mišljenja  da ukoliko  SNS ne pobedi na predstojećim izborima, Srbiju čekaju teški dani po svakom pitanju. Ovo  govorim u interesu svih nas pravoslavnih Srba koji Srbiju volimo i koji Srbiju svojom domovinom zovemo. Jedna od njih je ta da je vlast  osuđivana,razapinjana na krst za svaku stranu investiciju i stvaranju radnih mesta za izgradnju puteva i povezivanje srpskih gradova putom infrastukturom za pomoć srpskoj pravoslavnoj crkvi srpskim svetinjama i tako dalje u nedogled. Teško mi je za poverovati da neko ko vlada  12 godina voljom većine naroda sve radi pogrešno. Još teže mi je poverovati da je svaka zvanična poseta inostranstvu predsednika Vučića okarakterisana kao izdaja  svetog Kosova i Metohije.

Braćo i sestre ostajte zbogom u borbi koja neće biti laka za naše sveto srpsko Kosovo i Metohiju Živela naša Srbija, zajedno i složno do pobede!“

Kada nestranačka ličnost pruža podršku političkoj stranci, to može biti iz više razloga. Neki ljudi mogu podržati određenu stranku zbog njihovih političkih stavova ili programa, bez obzira na njihovu formalnu pripadnost stranci.Međutim, važno je napomenuti da podrška nestranačke ličnosti političkoj stranci može izazvati različite reakcije. Dok neki mogu pozdraviti takvu podršku kao dokaz širokog spektra podrške, drugi mogu biti skeptični i postavljati pitanja o motivima iza te podrške, posebno ako se radi o javnoj ličnosti koja ima uticaj na javno mnjenje.U svakom slučaju, nestranačke ličnosti imaju pravo da izraze svoje političke stavove i podrže stranku koja najbolje odražava njihove vrednosti i uverenja.

vojvodinauzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Milan NS
07.05.2024 13:42

Бахахаха!
Особа који “поји” тетоваже четника на стомаку се изјашњава… мајко моја

Gost
Ns.1
07.05.2024 20:54

Propali košarkaš i pijandura…ti si druže primer kako se propada!

Gost
dule
08.05.2024 08:25

a on kao iskusan političar to zna,baš me zanima kako je došao do tog zaključka.
vrv mu nešto treba od stranke pa se sad šlihta

Gost
Suzy
08.05.2024 13:20

Samo ti Miličicu cuti,pa ti si bagra belosvetska

Povezane vesti