Претрага
Претрага
Close this search box.

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju “EPS Uvid u račun”

24sedam/S.Š.

-Obaveštavamo Vas da smo omogućili kupcima na garantovanom snabdevanju – domaćinstvima i malim kupcima, pristup novom jedinstvenom portalu za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – Uvid u račun. Aktiviranjem jedinstvenog portala Uvid u račun za Republiku Srbiju prestali su sa radom dosadašnji regionalni portali. Registracijom na novi portal, korisnici dobijaju pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim korisničkim funkcijama. Molimo da se registrujete. Korisnici novog portala preko jednog naloga mogu da pristupe pregledu i elektronskom plaćanju računa za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Republike Srbije – istaknuto je u saopštenju.

Takođe, svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“  dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i  App Store prodavnicama, kažu iz EPS-a.

Više informacija i nalog za registraciju možete pronaći OVDE.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti