Претрага
Претрага
Close this search box.

ER SRBIJA: Odloženi letovi između Beograda i Katanije zbog vulkana

Foto: Printscreen/Instagram

Usled vulkanske aktivnosti i prisustva štetne vulkanske prašine, aerodrom Katanija na Siciliji privremeno je zatvoren za poletanje i sletanje. Iz tog razloga, Er Srbija je prinuđena da odloži današnje (petak, 5. jul 2024. godine) letove između Beograda i Katanije.

Let JU438 iz Beograda za Kataniju, koji je prema planu trebalo da poleti danas u 11 časova i 55 minuta, odložen je za kasniji termin i prema trenutnim informacijama biće realizovan danas u 20 časova i 25 minuta po lokalnom vremenu. Posledično, let JU439 iz Katanije za Beograd, koji je trebalo da poleti danas u 14 časova i 30 minuta, biće realizovan danas u 23 časa po lokalnom vremenu, saopštila je Er Srbija.

Privremeno zatvaranje aerodroma na Kataniji utiče na redovnost saobraćaja i gubljenje aerodromskih slotova svih avio-kompanija. Posledično, tokom predstojećeg vikenda kapacitet aerodroma u Kataniji za poletanja i sletanja može biti smanjen, što može prouzrokovati dalja pomeranja vremena letova.

Er Srbija preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima na navedenim letovima.

Za više informacija, pozovite Kontakt centar Er Srbije na brojeve telefona 0800 111 528 iz Srbije, +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com ili prate stranice Er Srbije na društvenim medijima.

kurir

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti