Nacionalna avio-kompanija Er Srbija će od danas do kara marta privremeno suspendovati letove na dvema linijama ka Italiji do kojih leti sa aerodroma “Konstantnin Veliki” u Nišu, imajući u vidu dalji razvoj situacije u toj zemlji u vezi sa pojavom korona virusa.

Reč je o letovima na linijama Niš-Bolonja i Niš-Rim, saopšteno je iz Er Srbije.

Odluka o reorganizaciji saobraćaja prema ovoj zemlji i njegovom usklađivanju sa novim okolnostima, doneta je uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, Er Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije.

U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11., 25., 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12., 16., 17., 19., 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta).

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments