Er Srbija prva po popunjenosti letova do Njujorka

       

Er Srbija se sa rezultatom od 67 odsto nalazi na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika na letovima do Njujorka, prema podacima Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku za septembar 2020. godine, saopštila je danas Er Srbija.

Na Terminalu 4 najprometnijeg njujorškog aerodroma, poznatog i kao “Kapija Amerike” jer predstavlja glavni ulaz u zemlju za internacionalne posetioce, srpski nacionalni avio-prevoznik deli prvo mesto sa holandskom avio-kompanijom KLM.

Kako je saopštila Er Srbija, na drugom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika nalaze se kompanije Etihad i Edipter, a na trećem mestu Azijana.

U Er Srbiji navode da su veoma zadovoljni ostvarenim rezultatima koji su dobar pokazatelj da, uprkos pandemiji korona virusa, linija za Njujork dobro funkcioniše i predstavlja jednu od najjačih linija Er Srbije.

Letove na liniji Beograd – Njujork obavlja najveći avion u floti Er Srbije, erbas A330 nazvan po legendarnom srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments