Er Srbija se sa rezultatom od 67 odsto nalazi na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika na letovima do Njujorka, prema podacima Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku za septembar 2020. godine, saopštila je danas Er Srbija.

Na Terminalu 4 najprometnijeg njujorškog aerodroma, poznatog i kao “Kapija Amerike” jer predstavlja glavni ulaz u zemlju za internacionalne posetioce, srpski nacionalni avio-prevoznik deli prvo mesto sa holandskom avio-kompanijom KLM.

Kako je saopštila Er Srbija, na drugom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika nalaze se kompanije Etihad i Edipter, a na trećem mestu Azijana.

U Er Srbiji navode da su veoma zadovoljni ostvarenim rezultatima koji su dobar pokazatelj da, uprkos pandemiji korona virusa, linija za Njujork dobro funkcioniše i predstavlja jednu od najjačih linija Er Srbije.

Letove na liniji Beograd – Njujork obavlja najveći avion u floti Er Srbije, erbas A330 nazvan po legendarnom srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments