Er Srbija traži nove radnike

       

Er Srbija je raspisala konkurs za nove članove kabinske posade koji će biti otvoren do 31. januara 2020. godine.

Samo tokom prvih nedelju i po dana, za posao u nacionalnoj avio-kompaniji prijavilo se više od 300 zainteresovanih kandidata.

“Novi članovi kabinske posade biće angažovani za operacije u Beogradu i Nišu pa će proces selekcije najboljih kandidata biti održan 9. novembra u srpskoj prestonici i 16. novembra u gradu na jugu Srbije”, saopšteno je iz Er Srbije povodom novog konkursa za posao.

Kako dodaju, kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, sastanu se sa predstavnicima resornih službi Er Srbije i informišu u vezi sa ovom odgovornom profesijom i mogućnostima koje kompanija pruža.

Foto: airserbia

“U skladu sa širenjem mreže destinacija i letovima sa naše nove baze u Nišu, pravo je vreme da poželimo dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi. Raduje nas veliko interesovanje koje su mladi ljudi pokazali za konkurs koji je u toku. Rad u timu naše kabinske posade izabranim kandidatima će omogućiti da proputuju svet, prođu najbolje obuke i steknu neprocenjivo profesionalno iskustvo. Dodatnu prednost rada u Er Srbiji predstavlja mogućnost daljeg napredovanja unutar kompanije, kao i činjenica da se zaposleni nakon završetka posla vraćaju kući i porodici”, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Od kandidata, koji moraju imati više od 18 godina, očekuje se da poseduju najmanje diplomu srednje škole i važeći srpski pasoš, kao i da odlično vladaju engleskim jezikom.

Razvijene komunikacione veštine, sposobnost pružanja dobre usluge, pozitivan stav i jaka motivacija podrazumevaju se za rad u timu kabinske posade Er Srbije koja je poznata po svojoj ljubaznosti i gostoprimstvu.

Link za prijavu: Rad u Er Srbiji

Izvor: Blic/Er Srbija

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments