(FOTO) HRVATSKI NAVIJAČI DIVLJALI PO SRBIJI: Uništili i opljačkali pumpu, crtali ustaške simbole

       

Dve stotine navijača splitskog Hajduka koji su pokrali gotovo ceo asortiman u prodavnici na benziskoj pumpi u Srbiji, ostvili su za sobom pustoš i – ustaške simbole.

U noći između srede i četvrtka, karavan od više desetina vozila, uključujući i petnaestak kombija, zaustavio se u Vrčnu na svom putu iz Hrvatske ka Bugarskoj, gde Hajduk igra sa Slavijom iz Sofije revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon što su nasuli gorivo, huligani su masovno utrčali u prodavnicu na pumpi, u kojoj je u tom trenutku bilo prisutno troje zaposlenih, dve žene i jedan muškarac. Šutnuli su radnika, a krenuli su da kradu sve što im je došlo pod ruku.

Najpre su ispraznili rafove sa energetskim pićima, potom su se bacili na najskuplje čokolade, a zatim i na izložene cigare. Bili su izuzetno neprijatni, besni u svakom trenutku, a neprestano su pevali i vikali.

Pred izlazak su pokupili i sve šunke do koji su mogli da dođu, a onda su ostavili grafite za sobom, i to uz potpis “Torcida Split” koji su “ukrasili” ustaškim simbolom “U”, uz docrtani krst.

Autor: Blic.rs

6
Komentari:

5 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
6 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Četnici Novi Sad

Ćeraćemo se još

srk

kako se nije nasao neko da im puca u gume od autobusa

Bogdan

Da li je koja televizaja sa nacionalnom frekvencijom objavilo ovo? NE! Da su kojim slučajem ovo uradili naši navijači (svejedno čiji) u hrvatskoj ispao bi toliki medjunarodni skandal da bi nam zabranili učešće na svim sportskim manifestacijama…ovako samo se ćuti i prikriva.

Gaga

Objavile su sve televizije, sa i bez nacionalne frekvencije, sem naravno balkanske CNN (N1) televizije.

Cetnici Sombor

Oko za oko zub za zub

Žoržo

A da li se oni vraćaju istim putem?