Glasajte za “Najbolje iz Srbije” do 23. maja

       

U okviru akcije “Najbolje iz Srbije 2019” kompanije su nominovale skoro 270 brendova, što je najveći broj od početka akcije 2004. godine.

Organizatori akcije, Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, pozvali su potrošače da do 23. maja glasaju za omiljene robne i korporativne brendove i učestvuju u izboru najboljih.

Glasanje je onlajn preko sajta akcije www.najboljeizsrbije.com, saopšteno je iz PKS.

Od 2004. nominovano je oko 2.100, a nagrađeno blizu 340 brendova u glavnim kategorijama.

Prateći najsavremenije tržišne trendove i istančani ukus potrošača, akcija je sinonim za uspeh i tržišnu prepoznatljivost. Ove godine kompanije su prijavile čak 70 odsto više brendova nego prošle.

U 14. akciji “Najbolje iz Srbije”, nominacije su u 23 kategorije, koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije, proizvode i usluge.

Prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja, prvi put se bira najbolji brend u onlajn okruženju. Sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova uvedena je i kategorija “Brendovi u usponu”.

Laureati dobijaju plaketu akcije, pravo korišćenja znaka “Najbolje iz Srbije 2019” u promotivnim kampanjama, kao i kontinuiranu promociju.

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija.

U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments