Foto: uzmiracun.rs

Građani Srbije poslali su već 35.000 koverti sa fiskalnim računima i slipovima za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2020”.

Na adresu Kontakt centra [email protected] stiglo je i više od 70 upita, a građane najviše interesuje na koju adresu šalju koverte, kako da ih pravilno popune i da li su njihovi računi ispravni, navedeno je u saopštenju Vlade Srbije.

Adresa koju treba upisati na prednjoj strani koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020, dok je s druge strane obavezno čitko napisati ime i prezime, adresu kao i kontakt telefon pošiljaoca. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Svaka koverta treba da sadrži najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti – primera radi, koverta sa 9 fiskalnih računa i jednim slipom smatraće se nevažećom.

O tome kako prepoznati ispravan fiskalni račun i slip i koji su odgovori na druga najčešća pitanja građani se mogu informisati na nacionalnom portalu www.uzmiracun.rs .

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments