Претрага
Претрага
Close this search box.

“GRČKA JE APSOLUTNI HIT SVAKE GODINE” Veliko interesovanje i za Italiju, cene aranžmana idu od 250 evra- ukoliko još uvek niste odlučili gde biste išli na letovanje, ovo su NAJTRAŽENIJE PONUDE (FOTO)

Foto: Pixabay

Ukoliko ste i dalje u potrazi za najboljom destinacijom gde letovati ovog leta, NS Uživo je istraživao koje lokacije su najaktuelnije ove godine među Novosađanima.

-Kod nas je situacija i ove godine dosta slična, kada je mlađa populacija u pitanju tu prednjače destinacije kao što su Lutraki, Zakintos i Budva. Kada su nešto stariji putnici u pitanju, tu je Grčka koja je svake godine hit, a ove godine izdavaja se Sicilija na koju odlaze sve veći broj naših putnika. Mladi bračni parovi godinama unazad, pa i sada idu na Peloponez. Jedna od najkvalitetnijih destinacija na tržištu, sa prelepim obilascima Peloponeza, Atine, krstarenje kroz Korintski kanal, a u blizini se nalaze još 5 vrhunskih plaža- rekli su iz Modena travel i dodali:

Foto: Pexels

-Rezervacije aranžmana su uglavnom na 9 noćenja u Grčkoj, na 10 i 11 noći u Turskoj. Cene aranžmana su dosta slične kao i prošlo leto, pa je to i razlog zašto smo veći deo naših kapaciteta već popunili. Cene aranžmana idu od 250 evra pa naviše, a u cenu je uključen prevoz i smeštaj. Naši putnici su se već navikli da aranžmane rezervišu u periodu februar – april zbog bolje cene i više slobodnih kapaciteta.

Foto: Pixabay

Kako ističu, slobodnih aranžmana još uvek ima, a do 15. maja postoje popusti na najpopularnije destinacije za letovanje.

Koja destinacija je vaš favorit?
×

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti