Претрага
Претрага
Close this search box.

HLADNO I KIŠOVITO CEO DAN, SPREMITE KIŠOBRAN! Vetrovito, do 10 stepeni, pašće i SNEG: Detaljna vremenska prognoza

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Arhiva

Srbija: U sredu hladnije i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Na severu Vojvodine prestanak padavina i razvedravanje sredinom dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, maksimalna od 7°C do 10°C, samo stepen-dva veća od jutarnje i u padu popodne i uveče. Uveče kiša u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo.

Beograd: U sredu hladnije i oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura 7°C, maksimalna 8°C i u padu popodne.

Niš: U sredu hladnije i oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura 7°C, maksimalna 8°C i u padu popodne.

Užički region: U sredu hladnije i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 7°C do 8°C i popodne u padu. Uveče kiša. Na Zlatiboru i Tari sneg i najviše do 2°C na 1000 mnv i u padu popodne. Uveče oblačno sa snegom koji prestaje.

Vojvodina: U sredu hladnije i oblačno sa kišom. Na severu Vojvodine prestanak padavina pre podne i razvedravanje od sredine dana koje se popodne širi ka jugu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, maksimalna od 8°C do 9°C i u padu popodne. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U sredu hladnije i oblačno sa kišom koja prestaje popodne. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna 9°C. Uveče suvo i hladno.

Subotica: U sredu ujutru oblačno, a zatim sledi postepeno razvedravanje od sredine dana. Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna 9°C. Uveče suvo i hladno.

Vreme narednih dana:

U četvrtak suvo sa sunčanim dužim peridoima na severu, a u centralnim i južnim predelima sa manje sunčanih intervala. Vetar slab, ujutru severozapadni, a popodne zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C na severu do 5°C na jugu, a maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče suvo i hladno.

U petak malo toplije, ali uz postepeno naoblačenje sa kišom. Kiša će jačati krajem dana na zapadu i jugu Srbije. U subotu izraženije zahlađenje sa mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima. Hladno vreme se zadržava u nedelju, ali padavine prestaju.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti