Претрага
Претрага
Close this search box.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Foto: elements.envato.com

Na auto-putu E-75, na petlji Kovilj – petlja Beška, pre mosta Beška ka Beogradu u toku su radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 100 metara, do 2. oktobra, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP “Putevi Srbije”.

Na auto-putu E-763 Ub – Surčin danas do 15 časova se izvode radovi na zameni odbojne ograde, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u oba smera. Na Pančevačkom mostu izvodiće se radovi na popravci oštećenja do 5. novembra, od 20 do 5 časova, a za saobraćaj će biti zatvorena desna saobraćajna traka. Saobraćaj će biti obustavljen na putu Aranđelovac – Belanovica, na mostu preko Garaškog jezera, zbog ugroženog bezbednog odvijanja saobraćaja usled većih oštećenja mosta. Alternativni putni pravac za putnička vozila je Aranđelovac – Darosava i državni put drugog B reda broj 365 deonica Darosava – Živkovci – Belanovica.

Za teretna vozila alternativni pravac kretanja je Aranđelovac – Lazarevac, državni put prvog B reda broj 22, Lazarevac – Poljanice i državni put drugog A reda 150, Poljanice – Belanovica.

tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti