Претрага
Претрага
Close this search box.

Majka nestale Danke Ilić četvrti dan u policiji EVO ŠTA SE DEŠAVA

Foto: nsuzivo.rs

Ivana Ilić, majka male Danke Ilić za kojom se traga već četvrti dan od jutros je ponovo u policij, saznaje nezvanično Kurir.

Kako naš izvor otkriva, majka devojčice poslednja je videla dete i zbog toga je istražiteljima važno da svaku novu informaciju koja stigne do njih, analiziraju upravo sa njom.

– Ivana Ilić bila je juče u policiji, kao i svih prethodnih dana od trenutka kada je prijavljen nestanak devojčice. Sinoć se vratila kući, ali je od jutros ponovo sa policijom. Puno informacija iz minute u minut stiže, pre svega preko sistema “Pronađi me”, koji građani pozivaju. Ni jedna od tih informacija se ne odbacuje, svaka se detaljno proverava i ispituje i pre svega zbog toga je neprekidno prisustvo majke u policiji, neophodno – otkriva sagovornik Kurira.

Pored toga što informacije stižu preko sistema “Pronađi me”, poznatijeg kao Amber alert koji je i dalje aktivan, policija i dalje neprekidno radi na terenu.

– Paralelno sa proverom svih informacija koje stižu od građana, policija radi svoj deo posla na terenu. Prikupljaju se informacije, dokazi i čini sve da se devojčica što pre pronađe – kaže izvor Kurira upoznat sa detaljima potrage za Dankom Ilić.

kurir

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti