Danas počinje 44. Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE) u Beogradu, koji će okupiti više od 600 izlagača iz 27 zemalja koji će predstaviti kompletnu ponudu iz svih oblasti građevinske delatnosti.

Izlagači će se predstaviti u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru, a najveća atrakcija manifestacije biće bager koji pleše, koji će posetioci, kako je najavljeno, moći da odgledaju svakog dana u 11, 13, 15 i 17 časova.

Najatraktivniji eksponati biće montažne kuće, od kojih su neke izrađene po najsavremenijim ekološkim standardima, po cenama koje se kreću od 250 evra po kvadratu pa naviše.

Bogat izlagački program čine: u hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prateća galanterija. U hali 1A predstaviće se proizvođači opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U hali 2A ponuda proizvođača opeke i crepa i krovnih pokrivača. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, uređaje za klimatizaciju i grejanje, kao i veliki izbor alata za industriju građevinskog materijala. U hali 2C predviđen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije uštede električne energije i tople vode u ovom segmentu.

Hidro, zvučna i termo izolacija, materijali za završne radove, boje, lakovi, mešavine, mašine i molerski alati smešteni su u hali 3A.

Izlagački program u hali 4 sadrži konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, mašine za industriju građevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

Obimna ponuda najvećih eksponata na manifestaciji – bagera, viljuškara, utovarivača, građevinske mehanizacije, od ove godine je zbog velikog interesovanja proširena i na halu 5.

Za sve ove proizvode posetioci imaju mogućnost da iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti za kupovinu uz pet do 30 odsto popusta.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 10. Međunarodni sajam kamena – Stone Expo Serbia, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije.

Radno vreme je svakog dana od 10 do 19 sati, a 21. aprila, poslednjeg dana sajma, od 10-17 časova.

Cena ulaznice:

jedna ulaznica: 300 dinara

grupne: 200 dinara

za organizovanu posetu školskih ustanova: 100 dinara

parking po satu: 100 dinara

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments