Претрага
Претрага
Close this search box.

Ministar Dačić: Cilj nam je da policija ima još veće poverenje građana

Foto: Sputnik News / Tanjug / SAVA RADOVANOVIC/Arhiva/Ilustracija

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas na Kalemegdanu taktičko-tehnički zbor policijskih uprava i jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i istakao da je cilj ovakvih aktivnosti da policija ima veliko poverenje svih građana naše zemlje, saopštio je MUP.

“U okviru Dana porodice koji se organizuju ovde u Beogradu naša Policijska uprava za grad Beograd je odlučila da da svoj doprinos. Kao što znate, više puta sam govorio da je nama cilj da policija stekne veliko poverenje građana i u tom smislu su danas prikazani i oprema i vozila i sve ono što policija ima, uključujući i konjičku jedinicu, vatrogasce i džudiste i sve ono što je interesantno za decu i porodicu“, rekao je ministar Dačić.

Ministar Dačić je poručio, navodi se u saopštenju, da je na Kalemegdanu bio prisutan veliki broj dece, kao i da će se i ubuduće raditi na tome da policija zadobije što veće poverenje građana.

“Naravno, policija isto tako ima obavezu da zasluži to poverenje građana, a s ovim akcijama ćemo da nastavimo širom Srbije, da što više policiju približimo običnom čoveku.To je suština i mislim da smo danas odgovorili tom zadatku“, ocenio je ministar Dačić.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti